Sos de iaurt cu branza feta si usturoi

de Corinuta in Sosuri, 24 Iul 2010 | 11387 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 150 g iaurt grecesc (2% grasime)
  • 150 g branza feta
  • 50 g smantana (15% grasime)
  • 2 catei de usturoi
  • 2 castraveti murati
  • 1 lingura ulei de masline
  • 1 lingurita menta
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sos de iaurt cu branza feta si usturoi:

Se pune iaurtul intr-o sita deasa sa se scurga cca. 15 minute. Castravetii se taie foarte marunt si se pun si ei la scurs, daca este cazul.

Usturoiul se curata si se piseaza. Branza feta se pune intr-un castronel si se zdrobeste cu furculita.

Se adauga la branza toate ingredientele pregatite mai sus si se amesteca cu uleiul, menta si smantana.

Se da 20 de minute la frigider, apoi se serveste.

Daca ti-a placut reteta noastra "Sos de iaurt cu branza feta si usturoi" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola, bun de te lingi pe degete!

citeste mai mult
Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Sos Remoulade cu smantana